tiistai 29. tammikuuta 2013

Lipgloss and lollipops ♥

Heisulivei ! Oon tänään maannu vaan kotona, koska oon kipeä. Päätin sitten postatakkin pienehkön postauksen menneiltä päiviltä. Tänään vielä varmaankin postaan sen blogipostaus jutun, johonka lähetitte blogejanne arvosteltavaksi :)

Lauantaita vietin kavereiden kanssa iltaa istuen. Sitä ennen hoidin tietty hevosen ja käytiin perheen kanssa kattomassa vuonna 85- niminen elokuva. Se oli tosi piristävä ja sympaattinen, ja toi kivan fiiliksen loppupäiväksi. Sen leffan aikana päätin, että vietän mäkin ihanan kesän ( kun se kesä sieltä vaan tulis.. :)) ! Toiveena ja tavotteena olis muunmuassa päästä Ruisrockiin, ja viettää maksimimäärä aikaa ystävien kanssa, ja tehdä kaikkee sellasta, minkä muistan vielä monen vuoden kuluttuakin !

Näillä näkymin torstaina tapahtuu jotain siistiä, joka tuo vähän vipinää bloginkin puolelle, ennenkaikkea ainakin laadukkaita kuvia, arvaatteko ? :)

Ilta sujui kaikenkaikkiaan hyvin ja ongelmitta, kuten kuvien peukutuksistakin voitte päätellä :) Oon ilonen että mulla on tällänen muikea kaveriporukka jossa voi olla ihan oma ärsyttävä ittensä !!

Mutta nyt alan tutkimaan teidän blogejanne !
Nähdään pian !

♥ veera

♥ veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti