tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sellainen on puuhamaa ♥

( Toi otsikko ei liity mitenkään mihinkään, mutta kun koitin keksiä otsikkoa, niin just sopivasti tuli telkkarista mainos. Arvaattekin ilmeisesti että mikä mainos ! ) 

Heippodei lukiaiseni, joita on muuten taas tullu lisää :) ♥ Oon nyt Somerolla mammalla, ja huomenna lähtö Tuurin kyläkauppaan Töysään ! Sieltä mukaan tarttuu ( toivottavasti ! ) paljon kaikkea kivaa, ja voin sitten kotiin tultua tehdä taas videon ostoksista, jos jotakuta ollenkaan kiinnostaa !!

Ja videosta puheenollen, tein sen kysymyspostauksen samaisena iltana kun lupasinkin, ja vielä latasinkin sen sillon, mutta enpäs saanut aikaseks ( kehdannut, who knows ) laittaa sitä vielä tänne, mutta nyt sekin sitten julkaistaan teille ! :) Kommenttia saa laittaa, niinku aina ! :)


 Hyh, oikeen hävettää taas näyttää tältä. Olen pahoillani, mutta kestäkää- tai kärsikää, niinkun youtuben inffo boksissakin jo ilmoitinkin :) 

Mutta joo, nytkun ei vähään aikaan taas tuu postausta, ni voisinpa vaikka kertoa tänpäiväisestä jänteen leikkaus operaatiosta. Mua ei eilen se jännittänyt, eikä tänä aamunakaan, mutta kun istuin siellä vastaanotolla, ni johan meinasin paskoa housuun ja juosta villinä ja vapaana karkuun. Siinä vaiheessa kun mut kutsus hymyilevä ja pullea, vähän vanhempi nainen sinne huoneeseen, ni olisin voinu heittäytyä maahan makaamaan ja potkimaan ja parkumaan, kunhan äiti olis vieny mut pois sieltä. Kuitenki hillitsin itseni :) 
Hoitaja vakuutteli, että tä on paljon pienempi operaatio, kun esim. hampaanpoisto. 

Kun puudutukset oli hoidettu ( kolmeen kohtaan ne sen puudutus piikin ruikkas, ja sattus sekin jo ihan kivasti, varsinkin sillon ku se pistettiin tonne etuhampaiden taakse ) niin tajusin, että mähän ihan tärisin. Mua pelotti ihan törkeesti ! Sitä en tuntenu kun ne leikkaili itse jänteen kohdalta, mutta ku ne repis jänteen paloja pois ( hoitaja kertos että tuntuu varmaan vähän ikävältä kun siinä on vaan jännettä ja luuta, se ei ainakaan helpottanu ) niin ei kyllä tuntunut siltä että puudutusta olis edes annettu, sattus NIIIIIIN paljon .. Päässäni vaa kuulin sellasta rusahtelua ja narinaa, ja olin ihan varma että ne repii verille koko kitalaen. 

Sitten ne tikattiin, ja sekin vähän sattus, ku puudutus oli hiukan hellittäny. Ja taas tuolta hampaiden takaa tuntus ekstra kipeeltä.. Mutta kun operaatio oli ohitse ( kesti vaan joku 20 minuuttia ) niin nousin siihen  tuolille istumaan. Ne hammaslääkärit kehotti mua pysymään hetki paikallaan, kun usein tän jälkeen ihmiset pyörtyy, kun ensin jännittää niin paljon, ja sitten yhtäkkiä ei jännitäkkään. Mä tosiaan istuin siinä, ja vähän päässä heittikin. Hetkeks pimeni, ja sitten joku hoitaja otti mua olkapäästä. Pelottavaa.

wehearti

ONNEKS SE ON OHI !! MAAILMAN KARMEIN KOKEMUS !!

Nii, että onnea vaan teille, jolla se on viellä edessä. Se tulee olemaan teidän elämän kivulian, epämukavin ja pelottavin kokemus ♥

♥ Veera

9 kommenttia:

  1. Et sä ny kauheelta tossa videolla näytä!:)

    Minkä takia sulta leikattiin se...? :D ainii, oliks se jotenkin liian kiree?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha no jaa, siitä voidaa olla montaa erimieltä :)

      Ja joo, se oli liian kiree tosiaan.

      Poista
  2. Ethän sä ees näytä kauheelta tossa videolla :)
    Tosi kiva postaus ja video !

    livelifesimply-mari.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ihana kiitos :)

      Ja liityn lukijaks sun blogiin !

      Poista
  3. miten oot saanu tehtyy ton sun hienon bannerin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan Picasassa tein kollaasin :) Ei ollenkaan vaikee juttu :)

      Poista
  4. Ei kielijänteen leikkaus satu ku siihe laitetaa se puudute :D mä ainaki mielenkiinnolla kattelin koko projektia, eikä ollut mitenkään kamala kokemus. Tosin, kun puudutus lähti, sattui tosi paljon..

    VastaaPoista
  5. Lempiravintola AAAARGH MUN JALAST MENI TUNTO
    Nauran vieläki :D:D:D:D:D
    Tykkään niin paljon sun videoista :)

    VastaaPoista