tiistai 11. syyskuuta 2012

nyt ärsyttää ♥

Tälläkertaa otsikko ei oo mistään biisistä, vaan ihan tän hetkisestä mielialasta :D Tosiaan tässä tunnin jos toisenkin koitin väsätä Welles- sivua, josta kaikki kiinnostuneet vois lukee meidän tekemisistä. Kirjotin pitkän sepustuksen sinne, ja lisäilin kuviakin. Julkaisuvaiheessa se ei sitten tullutkaan minnekkään, ja kun vihdoin selvitin ongelman, ja koitin kopioida tekstiä- että voisin liittää sen oikeaan paikkaan, niin tittiditii !! Siinä kun koitin liittää tekstiä, niin sainkin uudelle sivulle vaan yhden kuvan, vaikka aivan satavarmasti koko litannian sieltä kopsasin .. Voi perse. Ehkä yritän joskus toiste uudestaan, vaikka vähän ( aivan saatanasti ) pänniikin.

Olin eilen Liljankassa top secret paradisessa kuvailemassa ja käppäilemässä. Saatiin hienoja kuvia, ja muutama tunti siellä vierähtikin. Ihana paikka, ja odotan jo innolla kun pääsen kuvailemaan vähän aurinkoisenpana päivänä uudestaan ! Kotimatkakin sitten vähän venähti, vaikka Liljalla olikin kiire. Nimittäin hiekkateillä oli paljon kotiloita, ja kun sitten vahingossa löydettiin muutama melkeen kuivunu- ja kuoleman rajamailla seikkaileva yksilö, niin oli sitten pakko alkaa pelastus operaatio ! Tosin .... Tää pelastusoperaatio ei jäänytkään vaan yhteen kotiloon, vaan ainakin kymmeneen, ja kastematoonkin vielä lopuksi.
Tällä meidän kuvauspelastus- reissulla nähtiin myös aivan törkeenmonta Kanadanhanhea ! Aluks niitä ei kovinkaan näkyny- kuulus vaan. Mutta myöhemmin oli taivaalla niin paljon mustia pilkkuja, ettei kaikkia saanut edes kuvaan :o Ja kotimatkalla yhdelle pellolle oli laskeutunut sellane lauma, etten oo eläissäni vastaavaa nähnyt !

Mutta nyt ! Mulla on ihan maaaahdottomasti kuvia, joten nauttikaas ( tai skipatkaa, miten vaan :)

Ku koitettiin mennä lähemmäs peltoa kuvaamaan mitälie kauraheiniä, niin kuulu heinikosta- ihan siitä meidän vierestä kamalaa piipitystä. Saatiin Liljankanssa paskahalvaus, koska ajateltiin, että astuttiin jonkun pikkusen otuksen päälle. Onneks ei kuitenkaan löydetty mitään vahingoittunutta, tai kuollutta elukkaa, eikä mitään jälkiä, että ehkä vaan pelästys taikka jotakin.

Vouu rakastan tota junaratasiltaa ♥ Se on tosi pelottava ja samal niin hieno ! Oli vähän sellast You Only Live Once- fiilinkii ilmassa, ku tuolla radalla kuvailtiin ! Eihitto toi paikka on ihana !!

Loput kuvat onki sitte jo aikasemmin kuvattuja ! Kiitos Hannalle kameran lainaamisesta ♥ ( ps. josset tiennyt että lainasin sitä niin mä lainasin sitä :) )


Kauheesti taas kuvia. Odotan kyllä kovasti sitä, kun saan rippirahaa, ja voin ostaa oman järkkärin :) ♥
Mutta jep ! Nyt koitan taas saada Welles- sivua jotenki tänne !
Palaillaan pupuset ♥

♥ veera

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi!
    Käyppäs vierailemassa munkin blogissa ;D
    http://tiinastinen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. mistä noi junarata ja joki kuvat oikeen on ? tai mistä päin (raisiota kai varmaankin ?) ? näyttää tosi ihanalt paikalt ! ps. kiva blogi ! :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen osaa kertoa, kun en tarkkaan itekkään tiedä :) Mutta kiitos paljon !

      Poista