keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Dance fucker dance ♥

Waau, miten te- mun blogin lukijat, ootte lisääntynyt ! Nyt lähennellään jo kahdeksaakymmentä !!
Mähän joskus lupailin, että arvontaa vois tulla kun 80 lukijaa ropsahtaa blokille, saas nähdä miten saisin toteuteltua sellasta tsydeemiä, olisko edes mielenkiintoa teillä arvoisat lukijat ? :-)

Koulussa on nyt tä kuukaus ollu hurjan raskasta. Vapaa-ajalle ei oo oikeen jäänyt aikaa. Kokoajan pitäis olla lukemassa johonkin kokeeseen, ja vielä hetki sitten mulla oli luettavana se täällä jo mainittu Agatha Christien - Eikä yksikään pelastunut- kirja. Nyt on tosin suurinosa kokeista jo ohi, vaikka vielä edessä häämöttää perjantainen ruotsin koe, ja ensiviikkoset äikän ja kemian ( ♥ ♥ ) kokeet. Huhhuh, sitten saa vähän hengähtää taas :) Mietin tässä viimeviikollakin jo, että kun koe taantuma on suoritettu kunnialla ( tai sitten vähän vähemmällä kunnialla ), niin voisin alkaa kattelemaan jotain kuntosaleja täältä lähistöltä. Joskos alkaisin vaikka vähän kuntoilemaan !!

Tällä hetkellä oon jotenki hirveen onnellinen. Mulla on maailman ihanimmat parhaat ystävät Jenna ja Jenny ( oivoi, nimetki sopii loistavasti yhteen ) , vuokrahevonen jos toinenkin, leppoisat vanhemmat ja koulukin tuntuu sujuvan ( juu, no odotellaas vielä kokeiden palauttamista, vaikkakin haluan vähän leijua, että terveystiedon kokeesta repäsin reippaat 9½ !! )

^innokasta porukkaa !

Kiitos muuten, kun ootte jaksanu äänestellä tota kyselyä ! Hauskaa, miten paljon ääniä sinne on kertynyt :) 
Tulevaisuudessa siis tulossa kyselyn voittaja- postaus ( tällä hetkellä vahvoilla on Millainen Veera On- siskonsilmin- postaus ) ja meinasin myös tehdä sellasen blog favourites- tsydeemin. Että joko te lukijat linkkailette omia blogejanne mulle johonkin postauksen alle ja valitsen niistä vaikkapa 5 parasta, tai sitten esittelen mun tämänhetkiset lemppariblogit- miten vain !

Ps. Ootteko jo miettiny joulupukille listaa ? Mä en, ja mietinkin, että joskos pitäis ?! :)

♥ Veera

5 kommenttia:

  1. haha oii kiva postaus veera ja oot huikee <3 :* ja mist noit sun lukijoi oikee tulee ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe kiitos ja säki oot huikee :) Ja niimpä- sanos muuta ! :)

      Poista
  2. seksikkäimpii kuvii must ikinä ... <3 IHANA TOI ADIDAS JUTSKA PAITA.

    VastaaPoista
  3. tää sun blogis on ihana <3 ! :)
    Ja mäki ihmettelen et mistä mulleki tulee lukijoita ku nyt niitä on jo jotain 65 ja vastaha niitä oli 20 :D

    ootkohan jo lukijana? :/ www.polypallo.blogspot.com

    VastaaPoista