keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Yksinään ei kukaan maailmaa valloita ♥

Aina on niitä ihmisiä, jotka pitää itteään kauneimpana, parhaimpana ja muutenki vaan ylempänä muita. Mikä saa ne jotkut ihmiset käyttäytymään niin? Ja eipä kai se muiden asia ole, kunhan tämä kyseinen ihminen osaa pitää edellämainitut tuntemuksensa omassa pääkopassaan. Miksi joidenkin täytyy vartavasten pahottaa toisten mieli- kavereidensa, tuttujensa ja hyvässä lykyssä jopa ihmisten, joista ei tiedä hevon v*ttuakaan

Jos joku tulee mulle sanomaan esim. anonyyminä, että " hyi satan laihduta valas !! ", ni uskokaa tai älkää, mutta eka ajatus mun päässä ei suinkaan ole, että " daamn niinhän mun sitten kai pitäis ".
Yleensä ensin ajattelen, että minkähänlainen tyyppi mulle on noin sanonu. Sellanen ihminen ei kertakaikkiaan voi olla ihan kunnossa. Täydellistä ihmistä ei vaan ole, eikä varsinkaan se, että haukkuu muita, tee susta täydellistä. Päinvastoin, se just näyttää sun virheitä ja repii niitä vaan isommiksi.

Kaikki ihmiset todennäkösesti itekkin tietää omat puutteensa ja virheensä;" pienet ripset, ohuet hiukset, paksut reidet, iso maha, pitkä, lyhyt, pienet silmät, paksut posket"...... ( lue: en väitä että itse kiinnittäisin toisissa ihmisissä huomiota kyseisiin asioihin, kunhan mietin, että mitä omahaukkuja olen kavereilta ja tutuilta kuullut ) Ja juurikin noita pikkuseikkoja ei vaan pysty muuttamaan. That's it. Se, että joku huomauttaa jostain tollasesta, on maailman idioottimaisin asia. " Ai perkula, se sano että mun nenä on liian iso. Niin että eipä kai auta muu ku varata aika leikkaukseen, kerta se sitä häirittee
 " 

 Olisko se sitten mukavaa, kun 6,2 miljardia ihmistä kulkis kaduilla. Kaikilla olis keskipitkät ruskeet hiukset, punanen paita, siniset farkut ja pinni oikeella puolella päätä pitämässä otsahiuksia pois silmiltä? Kaikilla olis luomi vasemmassa poskessa ja pienet tähti korvikset..

Ihan tosi, kasvakaa ! Erilaisuus on kaunista. Kukaan ei oo täydellinen, eikä varsinkaan se, että sanot kaverin siskon poikaystävävän äitin serkun kummin sedän lapsen mummon äidin lapsenlapsen kultakalan hovimestarin koiranvahdille, että sillä on harvinaisen iso perse, auta yhtään mihinkään.

Tiedän, ettei tä mun postaus vaikuta mitenkään mihinkään, mutta kunhan halusin kirjottaa, kun ärsytti suunnattomasti se, että luin mun parhaan ystävän blogin kysymyspostauksesta haukkuja. Mun parhaallakaverilla ei muutenkaan ole kovin hyvä itsetunto, ja vielä tollanen kääntää vaan veistä haavassa. Jotkut ihmiset on vaan tuijottanu liian kauan omaa peilikuvaansa ja alkanu jumaloimaan sitä niin, ettei muut sitten enää kelpaakkaan. 

Olkaa mitä ootte, huolimatta toisten pitkistä katseista, vittuilevista kommenteista tai idioottimaisesta asenteesta.. 

Soloroo suckers !

Mitä mieltä olitte avautumisesta? Onko lisättävää? Jätä kommentti :--)

♥ veera

1 kommentti:

  1. ehehe "Kukaan ei oo täydellinen, eikä varsinkaan se, että sanot kaverin siskon poikaystävävän äitin serkun kummin sedän lapsen mummon äidin lapsenlapsen kultakalan hovimestarin koiranvahdille, että sillä on harvinaisen iso perse, auta yhtään mihinkään."

    ^naurahdin ääneen:D oot ihana !

    VastaaPoista