maanantai 10. joulukuuta 2012

But i can't stop staring at your face ♥

 

Woooou teit on paljon !! Muistan paremmin kuin hyvin sen ajan, kun teitä oli reilut 20 kipaletta :)

Onks teistä kivaa, että jatkuvasti pyryttää lunta, ja että saadaan valkea joulu? Viettäisittekö/ vietättekö joulua mielummin jossain Etelän lämmössä? Miten ylipäätään vietätte joulua ? Mitä joulupöydässä on? Missävälissä avataan lahjat ja käydäänkö joulusaunassa? Kuuluuko kirkossa käynti jouluaattoon? Mua oikeesti kiinnostaa !!

Mä odotan aivan hirveesti joulua ! Tuntuu, että viime joulusta olis monen monta vuotta. Onneks ei tarvii enää kauaa odottaa, koska jouluaattohan on 14 päivän päästä, ja sitä seuraa uusivuosi ! Tosin, mun on aina kauheen vaikee ostaa mitään joululahjoja esimerkiks kavereille. Siskoille sitä jotenkuten osaa ostaa, kun ne kehtaa ehdottaa toiveitaan. Kaverit on vähän haastavampia tapauksia :-)

 Mulla on hirvee pulma mun hiustenkanssa. En enää millään jaksais elellä tälläsen moppikasan kanssa, ja haluan siihen jotain äksöniä ! Väri ei tunnu omalta, ja haluaisinkin jotain shokkiväriä taas. Harmi vaan, kun ei kyseiset värit kovin kauaa tunnu päässä pysyvän, ja niiden eteen täytyy tehdä hirmusesti töitä säilyttääkseen värin sellasenaan. Ja muutenkin, kun tosiaan kokoajan  pitäis ottaa värinpoistoa ja värjätä päälle ja niin edespäin. Lyhyemmiksi en halua leikata, mutta mallia haluaisin vähän ( tai enemmän ) muuttaa ja leikellä. Onko teillä jotain siistejä ehdotuksia, ottaisin niitä mielihyvin vastaan !!?!

♥ veera

ps. I know you gyus don't give a fuck, mut jos nyt kumminki :)

10 kommenttia:

  1. Joo mulla on naaman ympärillä, siis hiuksissa kuitenkin, jotain tämmöstä fantasy colorgloss punasenpinkkiä ja kyllä haalistuu viikossa jos melkein jokapäivä käy suihkussa.. Joka sunnuntai uus väri päähän niin kyllä se siitä:D!

    www.cakesandnails.blogspot.com //saatsekata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jees, mullaki joskus oli sinistä varmaanki just samaisella alueella, ja sitä tosiaan sai jatkuvasti olla lisäilemässä, sen verran ruma siitä haalistuessaan tuli..

      ps. kiva blogi heh :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Juu kirjoitin äskön kommentin, mutta huomasin siellä ikäviä kirjoitusvirheitä. :)

    Niin, mutta asiani oli se, että suosittelen sulle kampaajalla käyntiä, jos harkitset noita suoravärejä. Itse värjäytän hiukseni aina kampaajalla, joka suoravärjäyksiä tehdessään käyttää Goldwell Elumen-värisarjaa. Itselläni on tuon kyseisen suoravärisarjan punaista sävyä ollut hiuksissa jo kuukausien ajan. Väri on kestänyt yhtä kauan kuin normaali kestovärikin (mitä nyt muutaman ekan pesun aikana vähän valutti pois ylimääräistä väriä), mutta väri ei kuitenkaan haalistu muutaman tai useammankaan pesun aikana. Suosittelen! Ja jos aiot tuota mallia muuttaa, niin siinä tapauksessa sun täytyy lyhentää, edes vähän. Laitan vielä tohon alapuolelle linkkiä kuvaan, jossa näkyy tuo Elumenin sävytaulukko. Toivottavasti tästä oli edes jonkinkaltaista apua.

    http://www.google.fi/imgres?um=1&hl=fi&sa=X&tbo=d&biw=1600&bih=767&tbm=isch&tbnid=avcMBVTgLQ8eHM:&imgrefurl=http://www.loihtimokuju.fi/avainsana/hiusvari/&docid=q5XaTmMa3gzNzM&imgurl=http://www.loihtimokuju.fi/wp-content/uploads/2012/10/IMG_2378m.jpg&w=600&h=450&ei=5ETGUKHPJIn6sgby_oHYDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=297&vpy=426&dur=2616&hovh=194&hovw=259&tx=172&ty=99&sig=112982705602347335893&page=1&tbnh=130&tbnw=171&start=0&ndsp=40&ved=1t:429,r:22,s:0,i:149

    Tässä vielä linkki blogiini: http://themoonfellinlove.blogspot.fi/

    Saa käydä tsekkaamassa! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau kiitos sulle kommentista ja vinkeistä! :)
      Liityin sun blogiin lukijaksi :)

      Poista
    2. Oleppas hyvä vaan, kiva olla avuksi, kerrankin kun mun tiedoistani on hyötyä. Tätä tietoa on vaan kertynyt, kun lähisuvussa on muutamakin parturi-kampaaja, itseasiassa kummitätini ja tätini ovat molemmat kyseisellä alalla ja työskentelevät molemmat kummitätini omistamassa kampaamossa. :) Kiva, kun liityit lukijaksi. Kävinkin juuri eilen värjäyttämässä hiukseni tolla samaisella punaisella, joten blogiin tulee varmaankin piakkoin kuvaa näistä hiuksista. :D Ja jos sitä uutta mallia ajattelit, mutta et halua varsinaisesta pituudesta paljoakaan lyhentää, niin uskon että muutaman sentin lyhennys ja sitten kerrostus/ohennus (jos hiusten paksuus vain riittää) saattavat muuttaa tyyliä mukavastikkin. Ja mulla iski tällänen inspaus, että sähän voisit ottaa noilla suoraväreillä tehdyt "dipatut hiukset" eli siis latvojen päähän väriä. :D

      Poista
  4. Oho siistiä ja kiitos taas kerran vinkeistä hehe :)
    Itekki oon tota ohennusta miettiny enemmänki, ja todennäkösesti se on ainut itteä kiinnostava leikkaus ( okei, ei tuu rehellisesti sanottuma muita vaan mieleen.. :D ). Noita dippejäki oon miettiny, mutta ite en kauheesti välttämättä tykkäis. Eilen keräilin netistä kuvia, ja nyt pitäis vaan saada äiti suostumaan mun ideoihin :D

    ps. Äkkiä kuvaa blogiin terv. yks utelias ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä,taas. Okei en yhtään tiedä miksi mun mieleni pursuaa ideoita, varsinkin kun kyse ei ole edes mun omista hiuksista. Ehkä johtuu osittain siitä, että mun omat hiukset on kuitenkin vain keskipitkät ja melko tummat, eli näihin ei saa mitään maailmaa mullistavaa tehtyäkään. Toki noi "dippaukset" voisi tehdä tällä hetkellä hiusmuodissa olevilla pastelli sävyisillä kestoväreillä. Ja jos haluat ilmeestä ihan uuden voisit harkita etuhiuksia: ohuita, paksuja, suoria, vinoja tai rikottuja malleja. Ja sitten sen otsatukan voisi laittaa noilla suoraväreillä, tai siis jollain niistä. Itsekkin leikkautin paksun, suoran ja kulmakarvojen tasolle leikatun otsatukan. Muuttaa ilmettä hurjasti sen jälkeen jos on pitänyt etuhiuksia takana tai sivussa. Sua alkaa varmaan kohta jo ärsyttämään, kun oon täällä päivästä toiseen selittämässä jostain hiuksista? :D Mutta joo yritän tehdä postauksen huomenna, jos vain saan otettua itsestäni jonkun julkaisukelpoisen otoksen. Ja eiköhän sun äiti suostu, mulla on onneksi aika uusille ideoille suotuisa äiti, toivotaan ainakin, että mun ja sun visiot läpäisee sun äidin "tarkastuksen", sillä lopputulos (mitä sitten ikinä hiuksillesi teetkään) on varmaan todella magee. Pesin tänään nämä värjätyt hiukseni ensimmäistä kertaa värjäyksen jälkeen, en ainakaan usko, että nää on mitenkään haalistuneet, vaikka sitä ylimäärästä väriä aika paljon valuikin shampoon mukana, ainakin edellisiltä kerroilta, kun olen tätä väriä käyttänyt on pelkästään positiivisia kokemuksia. : ) Tein tällätteen muutaman kuvan kollaasin julkkisten pastelli-ja dip dye-tyylillä värjätyistä hiuksista. On siellä myös suoravärejä joukossa. ; )

      Tässä linkki kollaasiin: http://aijaa.com/C3R49w

      Toivottavasti näistäkin vinekistä oli apua! ^^

      Poista
    2. Hahah ihanaa ku jaksat kertoo mielipiteitäs ja ideoitas, niitä tosiaanki tarvitaan !! Toivottavasti et käsitä, ettei mua kiinnostais kun en vastaa kovinkaan pitkästi ( koska siis kiinnostaa paljonkin! :)).

      Pastellivärit on ihania, ja niitäki haluaisin tosiaa johonkin kohtaan ruikauttaa :D
      Eikä tossa kollaasissa noi dipitkään ei hullummilta näyttänyt heheh :)

      Mutta siis edelleen suurkiitos vinkeistä ja neuvoista ja ideoista ! kiitoskiitoskiitos ♥ :)

      Poista
    3. Juu en käsitä väärin, tiedän itekkin että välillä on vaikee vastata sen kummemmin. :D

      Poista