keskiviikko 27. helmikuuta 2013

BLOGIT ♥

Kyseiset blogit eivät ole missään järjestyksessä :) Pahoitteluni, että postaus kesti. Ja kuvat menee tyhmästi, mutta siis ensin kuva, ja sitten vasta mun mielipide kyseisestä blogista ♥ Kiiitos kaikille ketkä linkititte bloginne :) Ei tosiaan ollu helppo homma valita parhaita :)




livelifesimply-mari.blogspot.com  

Tähän blogiin ihastuin heti isojen ja hienojen kuvien, sekä tosi coolin bannerin takia. Blogia pitää 16- vuotias Mari, joka on erittäin nätti :D Postaukset on monipuolisia ja teksti mielenkiintosta ja sopivan lyhyttä. Tykästyin tähän blogiin kyllä tosi paljon♥




emmakas.blogspot.com

Heti ekanakin, tykkäsin bannerista :) Simppeli ja nätti! Tykkäsin myös siitä, että blogi oli jotenkin tosi iso, eikä mikään pieni raita vaan koneen näytöllä. Blogin pitäjä, Emma, kertoo blogissaan lähinnä heppailusta kera erittäin hyvälaatuisten ja isojen kuvien !



http://myworld-saara.blogspot.fi/

Tykkäsin tästä blogista koska mittelspitz ( noei :D ). Tässäkin blogissa isot ja hyvälaatuiset kuvat olivat iso osa kokonaisuutta. Teksti on lyhyttä ja ytimekästä, ja sitä on kiva lukea ! 



http://with-a-camera.blogspot.fi/

Tässä taas yks ihan lemppariksi yltänyt blogi ! Kuten blogin otsikostakin voi päätellä, kyseessä on valokuvausblogi. Blogia kirjoittaa 15- vuotias Jenni, joka ottaa muuten ihan törkeen kivoja kuvia, joita oli kiva katella :) Tekstikin on postausten lopussa aina kiva, hihi ! Tykkäsin! 


http://jebu-meandmylife.blogspot.fi/

Jennan blogistakin tykkäsin jo ennen tätä mun " linkkaa blogisi " - juttua. Vaikka tekstiä on vähän, kuvia on usein paljon. Blogi painottuu paljon hevosiin ja hevosteluun, mutta kuvissa usein vilahtaa myös Jenna itse,  vaatteita, koiria, ruokaa  <3 ja muuta mukavaa, eli katseltavaa ja luettavaa riittää muillekkin kuin heppaihmisille !

http://sweetdreams-salla.blogspot.fi/

Tätä blogia kirjoittaa Salla tyttönen, joka on hyvän bloggaajan ohella erittäin nätti :) Banneri on hieno ja siinä on paljon katsottavaa. Tykkäsin myös siitä, miten kursori (?) oli muokattu rusetiksi, ja siitä "tihkui" pieniä tähdentapaisia juttuja kun sitä heilutteli ( voittekin arvata miten kauan viihdyin Sallan blogissa heilutellen sitä juttua :D ). Blogin ulkoasuun oli muutenkin panostettu hyvin paljon, ja se oli tosi nätti ! Myös tässä blogissa oli kivoja kuvia ! :)

http://themoonfellinlove.blogspot.fi/

Jälleen kerran hieno banneri ! Tavallaan yksinkertainen, mutta silti tositosi hieno ! Blogissaan Netta kirjoittaa usein tosi pitkiä ja mielenkiintoisia postauksia ja lisää tietty myös hienoja, nättejä ja hauskoja kuviakin :)


http://littlegirlinthebigworld-maiju.blogspot.fi/

Tässä yks ihan niinku hienoimmista bannereista- waaau ! Blogi sisältää toooooosi heinoja kuvia esim. nyt uusimman postauksen muffinit ( nimesin ne mun päässä pökälemuffineiksi, heh, sori :) näyttää tosi hyviltä ja on muokattu/ kuvattu kivasti ! Kuvat on tosi isoja ja selkeitä ja ihania ja jee ihana blogi !! Yks lemppareista !


http://tiitumoi.blogspot.fi/

Blogi, jossa vähän enemmän luettavaakin ! Kuvia on reippaasti ja blogin pitäjä Rita on erittäin kaunis :) Erittäin kiva kokonaisuus !

6 kommenttia:

  1. apua et uskokkaan kuinka tää toi mielenvaihtelua tähän vitutuksen keskelle!♥kiitos paljon ihana olet ;)!

    >> http://www.sweetdreams-salla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. kiitos täätäkin suunnalta hirmuisesti! :-)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Itse pidin tosi paljon :)


    http://justonelast-time.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. kiva postaus ja mielenkiintosia uusia luettavia blogejaki tän postauksen avulla bongasin!

    http://justmy-luck.blogspot.fi/

    ps. nauroin tolle tuolla sivussa olevalle animaatiolle, oih ku itekki pääsis joskus etanaa leikkimään.

    VastaaPoista