torstai 21. helmikuuta 2013

Let's make our own freakshow ♥

Heippahei kaikki ! Hiihtoloman viimeisiä vapaapäiviä vietellään. Itellä kyseinen loma on sujunut hyvissä merkein, hyvässä seurassa ! Maanantai aamuna nimittäin Hannankanssa hypättiin Onni-bussin kyytiin ja matkustettiin Helsinkiin. Helsingissä avutettiin Suvia ja tämän poikaystävää muuttapuuhissa, ja ehdittiin toki välillä vähän rentoutuakkin. Syötiin hyvin ( ja liikaa herkkuja ) sekä laulettiin singstaria ja kierrettiin kaikki sisustuskaupat läpi. Keskiviikkona käytiin myös Heurekassa katsastamassa se Body World - näyttely.
 ( kuva heurekan sivuilta ! )

Jollei joku siis tiedä, niin siellä Body Worldissa on esillä oikeiden ihmisten oikeita ruumiita, ruumiinosia ja sisäelimiä, jotka on plastinoitu, eli kaikki ihmisen nesteet on "vaihdettu" muoviin ( tai jotain ). Jokseenkin kuvottavaa ja karmivaa, mutta samalla äärimäisen kiinnostavaa. Oli hirmu vaikeaa kuvitella, että ne osiin revityt ruumiit olivat joskus olleet oikeita, eläviä ihmisiä.. Hrr. Kiva ammatti jollain ollu muunmuassa kuoria joltain ihmiselltä nahkoja veke. Okei hyhhyh..

 Vaan eipä tässä just nyt kummempia. Tarvitsisin hirmusesti uutta laukkua, kun tuo koululaukkuna käytetty micmacin laukku on vähän turhan "juro" tavalliseks käyttölaukuksi. Mietin myös nyt jo aihetta tulevalle esitelmälleni. Mietin, että voisinkos tehdä esitelmän siitä ruualla leikkimisestä- se kun tavallaan ois jo tehty. Kukaan ei vaan taida jaksaa sellasta kuunnella. No, onhan tässä vielä aikaa.

 Leffa ja evästä- tottakai. 
 
♥ veera

6 kommenttia:

  1. mite oot tehny ton eka kuva xd

    VastaaPoista
  2. Vooi kiitos paljon ! ♥
    Kävin myös sun blogissasi kattomassa, ja liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja nämä kuvat! Ja hirmusen kaunis oot :)!

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oikeen kiva blogi! :)

    kurkkaa myös mun: ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. woutsi sulla on ihanat hiukset !! :) ja muutenki oot tosi nätti (: ja kivoja kuvia!

    http://mariaauroras.blogspot.fi/

    VastaaPoista