sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kutsut tätä elämäksi vaikka ole en, täydellistä suoristusta tehnyt itsekkään ♥

Olis kiva, jos saisin aikaan lyhyitä postauksia monesti viikossa. Ikäväkyllä en saa. Muutenkin postaukset usein viivästyvät hitaan koneen takia, pahoitteluni siis siitä.

Nyt viedään siis viimeisiä päiviä joulukuusta, ja jouluaattokin kovaa vauhtia lähestyy- jee ! Ihan hassua että huomenna muka olis jo kauan odotettu joulu. Me ollaan koitettu joka vuosi päästä joulupukin kuumalle linjalle, mutta eipä ole vielä tärpännyt, mietittiin Hannan kanssa että pitäiskö vieläkin vaan yrittää. Sitten siihen ruutuun tulis ensin ilmotu, että " Irmeli 6v Tampere " jonka jälkeen " Hanna 17v Raisio " :D Olishan se vähän huvittavaa mutta SILTI !


Koulukin tosiaan starttasi viimeisen kerran tältä erää lauantaina, eli eilen. Todistus oli hyvä, keskarvo 7,9. Hassua tässä on se, että seiskan joulutodistuksen keskiarvo oli 7,7 ja kevään 7,8. Se siis pikkuhiljaa nousee nolla piste yhdellä :) Kasin päättötodistukseen odotan sitten tasan kasia, hehe :)

Tänään on jännät paikat tiedossa, nimittäin hiustenväri taas vaihtunee. Tälläerää väri ei olekkaan se perinteinen vaalea, ruskea, eikä mustakaan. Tälläkertaa ostinkin violetin väripaketin. Onhan mulla jo sinistä ollu, mutta nyt kun kuvista kattelee, ni nehän oli aika rumat :D Katotaan nyt, miltä liila sitten näyttäisi
(toivottavasti ihan helvetin hyvältä !!)


Hiusvärin ostin Turusta, kun perjantaina hihhuloitiin koulun jälkeen Annankanssa siellä. Oli kyllä tosi hauskaa ainakin mulla, toivottavasti Annallakin :) Istuttiin kiinalaisesa reilut kaks tuntia, jonka jälkeen suunnattiin suoraan Spice Icen jonoon, heh. Kiinalaisessa oli kyllä hurjan hyvää ruokaa, enkä ookkaan ku muutaman kerran aijemmin kiinalaisessa käynyt. Istuskeltiin myös varmaan vähintään tunti Suomalaisessa kirjakaupassa lukemassa hirviö- ja virkkauskirjaa :)


 Voipi olla, että hiustenvärjäilystä tulee jotain kuvamateriaalia, ehkä jopa videota, mutta ellei, niin hyvää joulua ja palaillaan taas joulun jälkeen ! :)

♥ veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti